SKINTIM Bazilika

Utca, házszám:

1065, Budapest, Révay köz 2.
Telefonszám

SKINTIM Hattyúház

Utca, házszám:

1015 Budapest, Hattyú u. 14. X. emelet
Telefonszám

SKINTIM Óbuda

Utca, házszám:

1032 Budapest, Bécsi út 77. földszint
Telefonszám

SKINTIM Újbuda

Utca, házszám:

1115 Budapest, Bartók Béla 98-102.
Telefonszám

SKINTIM Római

Utca, házszám:

1039 Budapest, Pünkösdfürdő utca 48.
Telefonszám

SKINTIM Fehérvár

Utca, házszám:

8000 Székesfehérvár, Palotai út 25.
Telefonszám

SKINTIM Boráros

Utca, házszám:

1095 Budapest, Lechner Ödön fasor 2.
Telefonszám

SKINTIM Győr

Utca, házszám:

9022 Győr, Batthyány tér 4.
Telefonszám

SKINTIM Debrecen

Utca, házszám:

4024 Debrecen, Batthyány utca 3.
Telefonszám

SKINTIM Budaörs

Utca, házszám:

2040 Budaörs, Mátra utca 46.
Telefonszám

Skintim Csepel

Utca, házszám:

1211 Budapest, II. Rákóczi Ferenc út 142.
Telefonszám

Skintim Tizenhárom

Utca, házszám:

1139 Budapest, Szegedi út 1.
Telefonszám

Skintim Szombathely

Utca, házszám:

9700 Szombathely, Kossuth utca 29.
Telefonszám

Waxlady: a szépség mindenkinél alap

Hogy miért csinálom? Mert egyszerűen imádom, ha a süniket az orrokból kiapplikálhatom, ha a vendégeim testét selymessé, szőrtelenül simává varázsolhatom! Már hetedik éve csinálom, mégis már hajnalban a reggel hetet kívánom, hogy a Skintim kapuit kitárva, vendégeimet a lehető leghamarabb simára gyantázhassam!


Hogyan is kezdődött? Az ember gyarló, meg önző, legtöbbször magának kedvez, ha egy nagy ötletet tervez. Hosszú éveken át kerestem azt a kozmetikust, aki gyorsan, hektikus naptáramat is tisztelve, szinte azonnal kész fogadni. Tudom, önző, de miért ne? Felgyorsult világunkban hogyan is tudnánk hetekre előre tervezni? Ha meg mégis, mennyire ciki, ha egy-két órával a várva várt szépülés előtt kell lemondani? Senkinek se jó, a kozmikus földöntúli haragra gerjedhet, a vendég meg szégyenében többet se mer felé menni. Erre fel jött az ötlet, akkor legyen végre egy olyan hely, ahová bármikor lehet menni, méghozzá időpontfoglalás nélkül! 


Hogy ne kelljen túl sokat bíbelődnünk a születésnapokkal, 2016. február 29-én nyitottunk meg az első Skintimet, a Hattyúházban. Barcelona nagy fanatikusaként isteni jelként is értelmeztük, hogy a nagy mesterhez, Gaudi katalán csoda épületeihez legalább annyira méltó, Makovecz-féle organikus építészet belbudai csodapalotájában találtunk bázisra. 


Szó szerint lent kezdtük, alig ötven négyzetméteren, de most már ötödik éve fent lakunk a kupolában, közel 130 négyzetméteren. Négy kezelővel, a gyanta mellett még lézerrel is várjuk a vendégeket, de nagyon előre szaladtam a történetmeséléssel. Pláne, hogy azóta már hét szalonnal várunk titeket, ebből hattal Budán és Pesten, eggyel pedig Székesfehérváron. Sőt, heteken belül kilenc lesz a hetekből,  hiszen felkészül két szuper pesti egységünk, hála a bővülő franchise társainknak.


Ha van kedvetek, tartsatok velem, Waxladyként nem csak a Skintim egyre messzebbre mutató történetével, de a szépségápolás történelmi hátterével, egyre inkább futurisztikus, de mégis nagyon is hagyományőrző, igazán gyönyörű világával is megismertetlek. Így arra is fény derülhet, mi a közös Kleopátrában és a Skintimet felkereső vendégeinkben! Mert a szépség alap és örök!