SKINTIM Bazilika

Utca, házszám:

1065, Budapest, Révay köz 2.
Telefonszám

SKINTIM Hattyúház

Utca, házszám:

1015 Budapest, Hattyú u. 14. X. emelet
Telefonszám

SKINTIM Óbuda

Utca, házszám:

1032 Budapest, Bécsi út 77. földszint
Telefonszám

SKINTIM Újbuda

Utca, házszám:

1115 Budapest, Bartók Béla 98-102.
Telefonszám

SKINTIM Római

Utca, házszám:

1039 Budapest, Pünkösdfürdő utca 48.
Telefonszám

SKINTIM Váci Greens

Utca, házszám:

1138 Budapest, Váci út 133.
Telefonszám

SKINTIM Fehérvár

Utca, házszám:

8000 Székesfehérvár, Palotai út 25.
Telefonszám

SKINTIM Boráros

Utca, házszám:

1095 Budapest, Lechner Ödön fasor 2.
Telefonszám

SKINTIM Aréna

Utca, házszám:

1087 Budapest, Hungária körút 30.
Telefonszám

SKINTIM Győr

Utca, házszám:

9022 Győr, Batthyány tér 4.
Telefonszám

A tavasz öt legjobban várt pillanata

Bár az időjárás néha még tréfát űz velünk, a hajnali didergést egyre többször váltja a kellemes délutáni sütkérezés. A Skintim összeszedte az öt legjobban várt pillanatát a tavasznak.


1. Amikor először ülhetsz ki az erkélyedre egy szál bikiniben. Hiszen kell a D-vitamin, meg persze a kellemes bőrszín. A Nap simogató sugarai tavasszal is egyre huncutabbak, így gondoskodj a megfelelő fényvédelemről. Ha pedig a Skintimben gyantáztattál, akkor várj egy-két napot a napozással.


2. Kiülni a kedvenc kávézód teraszára. Méghozzá pokróc, melegítőgomba és a téli vastag pulcsik nélkül! Ha topformába hoznád magad, elég csak felkeresned a Skintimet. Hiszen mégse villants szőrös kezeket a kedvenc toppod viselése közben!


3. Túrázás a szabadban. Nincs is ideálisabb a szabadban tett, hatalmas sétákra, túrákra, mint a tavasz. Hiszen ilyenkor már mellőzheted a vastag kabátot, a rét gyönyörűen zöldell, virágillat lengi át a tájat, de a Nap sugarai még nem égetik a vidék vándorait. Ne feledkezz meg előtte szőrteleníteni, hiszen például a kullancsok is kevésbé szeretik, ha nem tudnak elbújni a dzsungeledben.


4. Wellness már a szabadban: lassan nyitnak a strandok, a legtöbb fürdő kültéri medencéje nem csak vízzel, de élettel is megtelik. Ügyelj arra, hogy akkor igazán gondtalan a fürdőzés, ha előtte egy-két nappal szőrtelenítettél.


5. Indul a fesztiválszezon. A következő hetekben egyre több programot, koncertet, színházi előadást, fesztivált, vásárt élvezhetsz a szabad ég alatt. A felhőtlen szórakozás akkor igazán szexi, ha sima, szőrtelen karodat és lábadat is megvillanthatod, a legújabb szettedben! 


funngirlssrpingnorm.jpg