SKINTIM Bazilika

Utca, házszám:

1065, Budapest, Révay köz 2.
Telefonszám

SKINTIM Hattyúház

Utca, házszám:

1015 Budapest, Hattyú u. 14. X. emelet
Telefonszám

SKINTIM Óbuda

Utca, házszám:

1032 Budapest, Bécsi út 77. földszint
Telefonszám

SKINTIM Újbuda

Utca, házszám:

1115 Budapest, Bartók Béla 98-102.
Telefonszám

SKINTIM Római

Utca, házszám:

1039 Budapest, Pünkösdfürdő utca 48.
Telefonszám

SKINTIM Fehérvár

Utca, házszám:

8000 Székesfehérvár, Palotai út 25.
Telefonszám

SKINTIM Boráros

Utca, házszám:

1095 Budapest, Lechner Ödön fasor 2.
Telefonszám

SKINTIM Győr

Utca, házszám:

9022 Győr, Batthyány tér 4.
Telefonszám

SKINTIM Debrecen

Utca, házszám:

4024 Debrecen, Batthyány utca 3.
Telefonszám

SKINTIM Budaörs

Utca, házszám:

2040 Budaörs, Mátra utca 46.
Telefonszám

Skintim Csepel

Utca, házszám:

1211 Budapest, II. Rákóczi Ferenc út 142.
Telefonszám

Skintim Tizenhárom

Utca, házszám:

1139 Budapest, Szegedi út 1.
Telefonszám

Skintim Szombathely

Utca, házszám:

9700 Szombathely, Kossuth utca 29.
Telefonszám

Gyantázás előtti és utáni teendők - jó ha tudod!

Miután rászánod magad, hogy gyantáztatni szeretnél, meg kell nézni, hogy a szőrszálak elég hosszúak-e:


A SKINTIM gyantás szőrtelenítéshez a fél-egy centi hosszúság az ideális. Ez nagyon fontos, mert ha a szőrszálak nem elég hosszúak, akkor a gyanta nem tud mibe belekapaszkodni és a kezelés eredménytelen lehet. Ha ennél hosszabbak a szőrszálak nem probléma, de trimmeld le otthon (vágd vissza kisollóval) Ha eddig borotváltad az adott területet, borotválás után 2-3 héttel érkezz hozzánk. De ne csalj! ;-)

Kezelés előtt érdemes otthon megmosakodni, igen, ott alul is, hiszen a nőgyógyászt is megtiszteljük, hogy tisztán, frissen érkezünk a vizsgálatra. Ugyanez az intim terület szőrtelenítése előtt is javasolt. Ha nem tudsz a kezelés előtt hazaugrani, nem gond, hiszen minden SKINTIM gyantaszalonban tusolási lehetőséget is biztosítunk, ráadásul ingyen, így nem kell előtte hazarohannod, ezzel is időt spórolsz. Különösen fontos az eperszezon (menstruáció) idején! Nem javasoljuk ilyenkor a szőrtelenítést, de ha nagyon ragaszkodsz hozzá, előtte kötelező a tisztálkodás és a tampon használata! Kezelés előtt közvetlenül intimtörlőkendőt is biztosítunk, amely minden SKINTIM kezelőszobában és mosdóban is megtalálható. Használd bátran!

Hozzánk nem kell időpontot egyeztetned, így nincs mit lemondanod, ha esetleg mégis másképp alakulna a napod, de nem is kell heteket várnod a következő időpontra sem. Minden SKINTIM gyantaszalonba bejelentkezés nélkül várunk nyitvatartási időn belül bármikor!

Rugalmas a nyitvatartásunk, hiszen hétköznap reggel 7 és este 9 óra között, szombatonként 10 és 17 óra között vagyunk nyitva, hogy mindenkinek lehetőséget biztosítva a sima, selymes bőr elérése érdekében. Vasárnaponként és ünnepnapkor zárva tartunk!

Mielőtt elindulsz, nézd meg a weboldalunkon, hogy melyik SKINTIM szalon van hozzád a legközelebb. Minden szalonunk tömegközlekedési szempontból ideális és biztonságos környéken van.

Ha megérkeztél, csengess egyszer, röviden a bejárati ajtó mellett található csengőn. Kolléganőink, ha éppen nincs vendég, akkor azonnal tudnak fogadni, egy kézfertőtlenítés vagy kézmosást követően. Ha éppen dolgoznak, egy-két perc múlva nyitják az ajtót, és megkérnek, hogy várakozz a recepciónkon, amíg sorra kerülsz. Ez lehet 5-10 perc, vagy egy picit több, ám a végeredmény érdekében érdemes megvárni :-) A nálunk töltött időt is kellemesen tudod tölteni, hiszen prémium szalonhálózatként ingyen biztosítjuk a wifi-t, frissítőt, cukorkákat, magazinokat, tiszta, kultúrált környezetben. Közben tudsz dolgozni laptopon, így akár a home office-ban sem veszik észre, hogy éppen a SKINTIM gyantaszalonban vagy:-)

Van pár fontos információ: gyantázás előtt kerüld a koffeintartalmú italokat, ne menj edzeni, se szoláriumba, és ami kicsit kényes téma, de ne szex után érkezz hozzánk gyantázásra, hiszen előttünk nincs titok, mi mindent látunk! ;-)

Aznap viselj kényelmes pamut fehérneműt, mivel más típusú alsónemű irritációt okozhat.

Természetesen kezelésnél biztosítunk neked egyszerhasználatos bugyit, amennyiben igényt tartasz rá.

Kezelés menete: elsőkörben a kozmetikus felveszi az egyszerhasználatos gumikesztyűt. Igen, mi nagyon adunk a higiéniára, számunkra és vendégeink számára is kiemelten fontos, hogy a SKINTIM gyantaszalonban makulátlan tisztaság, higiénia van. Tehát, miután gumikesztyűt húztunk, lefertőtlenítjük az adott területet, ezt követően hintőporozunk a zsírtalanítás miatt, majd egyszerhasználatos spatulával kezdjük a gyantázást az intim területen. Valljuk be őszintén, de nincs olyan, hogy fájdalommentes szőrtelenítés. Legyen az epilátor, gyantázás, vagy lézeres szőrtelenítés. Minimális kellemetlenséggel jár. Mindenkinek más a fájdalomküszöbe, de a SKINTIM cukorgyanta az egyik piacvezető szőrtelenítési termék, amely nem jár fájdalommal, legfeljebb egy kis kellemetlenséggel, de 2-3 alkalom után, már nem is érzed a gyantázást, mert olyan szinten ritkítja és vékonyítja a szőrszálakat. Nagyon sok olyan vendégünk van, aki több éve jár hozzánk hűségesen, és már szinte alig van szőre, amit el kell távolítani rajta.  

A SKINTIM gyantaszalonokban szakképzett kozmetikusok dolgoznak, akik a gyantázásra specializálódtak, így egy női intimgyanta 10-15 perc alatt is elkészül. Ha először jársz nálunk, akkor ez lehet akár 20 perc, de csak amiatt, mert a kozmetikus végigmondja, hogy mikor mit fog csinálni.

A kezelés végén egy speciális fertőtlenítőszerrel fújjuk be az intim területet, amely nem csíp, hanem fertőtlenít, összehúzza a pórusokat és nyugtatja a bőrödet. Majd ezt követően a vendég maga dönti el, hogy egy mentolos hűsítő zselével, vagy egy finom barack illatú krémmel fejezzük be a kezelést.

Természetesen fontos, hogy mit ne tegyél közvetlenül gyantázás után! Tilos az edzés, úszás, szauna, napozás, szolárium, melegfürdő, és a szex! Legalább 24 óráig! Ha ezeket betartod, nem lehet gond! De ha még sem? … Ezt mindenki maga dönti el…

Reméljük elegendő információval szolgáltunk, de ha bármi kérdésed van, írj nekünk az info@skintim.hu email címre, vagy a közösségi média felületeinken. Általában pár perc, de legfeljebb néhány órán belül válaszolunk is, és reméljük hamarosan a SKINTIM törzsvásárlói között köszönthetünk! Apropó! SKINTIM törzsvásárlói program: ha mellettünk döntöttél, mi megajándékozunk a harmadik látogatásod után egy 5%-os törzsvásárlói kártyával, amely minden szolgáltatásunkra érvényes!

Reméljünk hamarosan találkozunk, hiszen a sima, selymes bőr magabiztossá tesz! A szépség alap és a SKINTIM szalonokban kezdődik! :-)